Aquest espai està obert a totes les persones per compartir comentaris i per intercanviar idees.

QUÈ T'HA SEMBLAT EL DOCUMENTAL?

És important que les nostres idees estiguin obertes a tothom. Així poden néixer debats i diàlegs, intercanvis d'idees. Aquest espai està pensat perquè tot això pugui passar. Si tens ganes de que els teus comentaris siguin oberts a totes les persones escriu aquí!
També pots utilitzar aquest espai per començar un debat. I si vols proposar algún tema de debat també pots fer-ho aquí.

imatge de Anònim

Hola, felicitats, jo l'he trobat genial i he fet xerrades a casa amb prèvi pase de dvd.
Per gent que no sap casi res el trobo bé, i crec que está molt ben fet, que es fa força amè i a més estàn molt ben escollits els personatges perque son gent que realment ho viu, ara m'agradaria que el tornessiu a fer d'aquí 5 anys i poder comprobar qui ha seguit endevant, qui no i quins problemes s'han trobat
les crítiques constructives que m'han fet son:
que el final es fa massa llarg el montatge de paraules retallades d'uns i altres i que sería millor si durés menys, o que si dura tant sigui per aprofondir una mica més els temes. En fi en general, molta gent s'el ha mirat i els hi ha agradat,pero no plou mai a gust de tothom. Trobo preciós tot l'ultim texte on parla la Joana, molt poétic i arriba al cor! seguiu fent coses siusplau!

imatge de Anònim

Eva em sembla molt bona la idea de tornar-lo a fer d'aquí cinc anys. Fins i tot m'han dit de tornar a fer-lo d'aquí un any, perquè sembla ser que en un any ja es poden veure canvis. A veure si és possible fer-ho!!

imatge de Anònim

Hey!! que buen documental.... hace un tiempo hablaba de que muchas veces nos encarcelamos con nuestras ideas pero siempre tenemos la oportunidad de darnos cuenta de que los que "construyen" son finalmente las personas. Y este documental es un claro documental de personas, que dia a dia están realizando eso que aparece en los medios como "Cataluña" y que muchas veces uno se pregunta qué sentido tiene con la sinrazón que vivimos dia a dia... con este documental, "Catalunya" vuelve a cobrar sentido. No la Catalunya globalizada, no la "Catalunya dels pobles"... sinó una Catalunya de personas ...

mil gracias,

imatge de Anònim

FELIDADES por el documental, es una auténtica joya, un trabajo bien hecho y sobre todo un punto de esperanza, ver con ejemplos de verdad que vivir de otra manera es posible, que se pueden hacer las cosas bien, para mi ha sido un regalo en el día de hoy, y un poco reafirmar la forma en que quiero vivir.

Gracias por vuestro trabajo, por un trabajo bien hecho, gracias también a las personas que participaron y compartieron sus experiencias.

un abrazo

imatge de Anònim

El otro día me llamó una amiga que vive en Canarias, !!! te he visto en un documental...!!!
me comento que se lo había enviado una colega por que le parecía muy interesante y queria compartirlo, ha ella también le ha "encantado" y se lo ha enviado a más gente... lo que significa que se está moviendo... es genial.

imatge de Anònim

perdón por la "h"

imatge de Anònim

Molt xulo, molt interessant, molt engrescador i esperançador. Moltes gràcies per donar una mica de llum i exposar alternatives! Endavant!!

imatge de Anònim

Muy bien, que fuerte, gracias a tod@s, vamos adlante.

Hemos entrado una articulo con enlace por la peli en el blog de Barcelona en Transició:

http://barcelonaentransicio.wordpress.com/2010/11/27/homenaje-a-cataluny...

imatge de Anònim

Estaria be que passesin el documental per el 30/60 minuts! Esta molt be i es un resum de petits projectes que funcionen i que son una alternativa viable al capitalisme!

imatge de Anònim

Crec que el documental fa obrir els ulls a la gent, és com un tornar a enrera i està ben fet.
Tot i que discrepo en el fet que la feina prengui el temps perquè si estimés la teva professió no és cap obligació, un altre punt, a les escoles s'ensenya tot lo referent a les expressions del cos en el bloc de l'espressió corporal al llarg de tota l'escolarització de l'educació primària, i finalment, si quan som adults hem de viure amb els altres adults per canviar coses, opinions, sentiments,estar en un grup per descobrir coses de nosaltres mateixos, els infants també ho han de fer a les escoles amb nens i nenes iguals a ells, ja que l'aprenentatge que s'hi desencadena és impressionant i molt important en les vivències del dia a dia, amb això no vull dir que tots i totes som lliures de fer el que vulguem amb la nostra manera de viure i de pensar.
gràcies.

imatge de Anònim

Sí! a mi també m'ha agradat molt.

imatge de Anònim

Felicitats pel documental. M'ha encantat :) El que es mostra és una realitat cada vegada més extesa.